DSP Media si CUBE Entertainment confirma despartirea dintre Hara si Junhyung

Go down

DSP Media si CUBE Entertainment confirma despartirea dintre Hara si Junhyung

Post by Haruka on Tue Aug 06, 2013 8:56 am

Agentiile din care fac parte Hara si Junhyung au confirmat stirile legate de despartirea cuplului dupa ce i-au contactat chiar pe idoli.

Cateva persoane din industria muzicala au dezvaluit ca cei doi s-au despartit si au hotarat sa ramana prieteni iar din acest motiv fanii au asteptat ca DSP Media si Cube Entertainment sa comenteze acest subiect.

Dupa ce i-au contactat pe idoli, reprezentanti ai ambelor agentii au fost instintati ca cele doua staruri au hotarat sa mearga pe drumuri diferite

Reprezentantii DSP Media au comentat: ” Din cauza programelor lor incarcate si a faptului ca trupa Kara se afla in Japonia datorita activitatilor lor de acolo , intalnirile lor s-au rarit si eventual s-au indepartat. Au decis sa ramana prieteni buni in industria muzicala.”

Cube Entertainment a oferit o declaratie asemanatoare:” Junhyung si Hara si-au incheiat recent relatia…Cei doi vor continua sa ramana buni prieteni”

Pe langa declaratia initiala oferita prin telefon, DSP Media a lansat o declaratie completa printr-o conferinta de presa

“Hara si Junhyung si-au incheiat relatia pe care au avut-o inca din iunie 2011 si au decis sa ramana intr-o relatie sunbae-hoobae in industria muzicala si oppa-dongsaeng. Cei doi si-au continuat relatia sub interesul multor fani si al publicului ca si ” cuplul oficial” al industriei . Totusi, deoarece intalnirile lor s-au imputinat deoarece fiecare a avut activitatile lui si au promovat mult atat in Coreea cat si international, cei doi s-au indepartat.

Pe 15, cand stirile legate de faptul ca cei doi si-au dat unfollow au aparut, ei erau intr-un stadiu in care nu isi terminasera de sortat problemele de relatie. Dupa aceasta zi, au decis ca fiecare sa mearga pe drumul sau dupa ce au analizat atent situatia; cei doi chiar au schimbat mesaje intre ei chiar dupa despartire ca sa intrebe ce mai fac si au o buna relatie sunbae-hobae. Va rugam sa le oferiti sustinere si incurajare .credits: allkpop
avatar
Haruka
Traducator
Traducator

Mesaje : 350
Data de inscriere : 2011-03-05
Localizare : Drobeta Turnu Severin

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum